Årets konfirmander

Konfirmander 30 april

Konfirmander 7 maj

Information om konfirmation i Ullerup Kirke

Konfirmationerne finder sted den sidste søndag i april og den første søndag i maj – hvert år. Man kan selv vælge hvilken af de to dage man vil. Konfirmanderne undervises sammen.

Brandstation: Der kan indleveres telegrammer og blomster på brandstation med konfirmandens navn tydeligt påskrevet. Det kan ske på barnets konfirmationsdag fra kl.9.30 og husk at hente telegrammerne samme dag.

Kirken:

Børnene skal komme 1 time før konfirmationen begynder. Der skal tages billeder, som vil blive sat til salg efterfælgende hos fotografen. Konfirmationen begynder kl.10.30. Det vil sige, at konfirmanderne skal komme klokken 9.30 og de skal møde i kirken. Kan 10.00 kan gæsterne komme ind i kirken, for så er vi færdige med at tage billeder.

DER MÅ HVERKEN FILMES ELLER TAGES BILLEDER UNDER KONFIRMATIONEN!

Der er to bænke per familie. Hver familie kan invitere så bænke fyldes, alt efter størrelse på diverse familie medlemmer kan I selv regne ud, hvor mange det er. Der kan sidde 5 – 6 personer og så sidder man også tæt. Udover de to bænke per familie, er det først til mølle i resten af kirken. Hvis I er i tvivl om antallet af personer på bænkene, skal I være velkommen i kirken, så I kan få en fornemmelse af størrelsen på bænkene J

Konfirmationen begynder kl.10.30 og varer ca. 50 – 60 minutter. Det vil sige, at vi er færdige kl.11.30 senest.  Derpå kan der tages billeder, men ingen gruppebilleder, da de er taget inden.

Indlevering af telegrammer på Brandstation Traditionen tro kan der også i år på Ullerup Brandstation indleveres telegrammer og små gaver til konfirmanderne. Medlemmer af menighedsrådet sorterer under konfirmationsgudstjenesten, hvorefter den enkelte konfirmand kan afhente sine hilsner dér. Vi må – foranlediget af tidligere års erfaringer – indskærpe følgende betingelser: 1. Hilsenen skal være påført korrekt adresse og navn (kæle- eller kaldenavn accepteres ikke). 2. Seneste frist for indlevering: kl. 11.00. 3. Blomster i vand modtages ikke. Vi håber på forståelse for disse enkle betingelser, idet vi gerne fortsat vil kunne yde konfirmanderne og deres familier denne service. Menighedsrådet