Konfirmation i Ullerup kirke

I lige årstal – 2020, 2022, 2024 osv. – konfirmeres børn fra Nydamskolen den sidste søndag i april. Børn fra Eckersberg skole konfirmeres den første søndag i maj.

I ulige årstal – 2019, 2021 osv. – byttes rundt på rækkefølgen, så Eckresbergbørn konfirmeres sidste søndag i april, og Nydambørn første søndag i maj.

Dette er hovedregelen, men har man et barn som man gerne vil have konfirmeret den modsatte søndag, lader det sig selvfølgelig også gøre.

29.april

6.maj

Indlevering af telegrammer på Brandstation

Traditionen tro kan der også i år på Ullerup Brandstation indleveres telegrammer og små gaver til konfirmanderne. Medlemmer af menighedsrådet sorterer under konfirmationsgudstjenesten, hvorefter den enkelte konfirmand kan afhente sine hilsner dér.

Vi må – foranlediget af tidligere års erfaringer – indskærpe følgende betingelser:

1. Hilsenen skal være påført korrekt adresse og navn (kæle- eller kaldenavn accepteres ikke).

2. Seneste frist for indlevering: kl. 11.00.

3. Blomster i vand modtages ikke.

Vi håber på forståelse for disse enkle betingelser, idet vi gerne fortsat vil kunne yde konfirmanderne og deres familier denne service.

Menighedsrådet